Dagens ridpass

Idag hade jag morgon i stallet , eftersom Erica är i Umeå och tävlar så sköter jag och alex stallet och våra 2 små pollar :)

Släppte ut dem, mockade och gjorde i ordning allting sen fick jag ta in dom igen, ester vill inte vara själv ute så hon fick stå inne medans jag var ute och red Mave. Vi for ut på en härlig tur i skogen. Tyvärr lyste inte solen, men man kan väl inte få allt ;) Han skötte sig bra och det var en rätt kravlös tur, Jobbade mest i trav och galopp. lite flyttningar, ökningar och minskningar och så vidare :)

Myste på med Mave en stund när jag var tillbaka stretchade lite och så vidare. sen fick hästarna ggå ut igen, gav dom lunchen och sen har jag åkt hem,. Gick ut och gick med mamma på en promenad. Väntar nu på att micke ska komma hem så ska vi åka ut till pappas stuga en stund , det blir nog härligt..

Imorgon ska Mave få sig veckans välförtjänta vila har jag tänkt :) Mave brukar vila 1 gång i veckan, hur ofta rider / vilar era hästar ?

Mave har föresten fått en ny huva, jag använder ju huva väldigt ofta på honom , eftersom han så lätt blir stressad av alla ljud annars. Men jag blev så less på spännings anordningen på min andra huva så jag köpte en ny SUPER fin, la Kim huva svart med silver. Den var super fin, öronen passade perfekt ( annars är de nästan alltid för långa för honom ) Och det var ju alldeles underbart att ha en huva som går " längre bak" under nack stycket så man slipper ha några remmar eller kardborre att bråka med :D Dessutom satt den " fast " betydigt bättre än den förra. Många +++ på den !!!
Kommentarer
Postat av: Catrine

Ja, jag tyckte att det var lite småkonstigt! Det blir nog inte så mycket mer löshoppning för hans del :)

2010-04-05 @ 09:23:48
URL: http://catrinek.blogg.se/
Postat av: Lamia

Förstår det :( Ska du och kolla eller vara med på nån tävling snart? :)

2010-04-05 @ 15:13:38
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0