Dressyr

Idag åkte mamma med mig och Mave till Ridhuset för att rida dressyr :) Det var lite för mycket folk där för min smak ;) Men men.. ( tillägas bör även att jag åkte och hämtade transporten själv och sedan körde den och hämtade mamma , backade in hos pappa och vände den.. + Till mig där.. När snön är borta ska mamma och jag ta en ordentlig träning så jag är oberoende ;) Nu när jag har en bil som drar transporten utan problem så börjar det väl vara dags :D ?

 

 

I alla fall så jobbade jag med mycket slutor skänkelvikningar och öppnor, Ökningar och minskningar och lite galoppombyten. Och han gick SÅ bra :D !! Jag blev så stolt över lille gubben :D Han har börjat göra finare och finare ökningar också, och kunna bibehålla takten.

 

Man blir ( i alla fall jag ) så himla lycklig när man har ridit ett pass och det kännts så bra. Visst visade han när han tyckte det blev lite väl jobbigt men det höll sig ändå inom rimliga gränser :D !!!

Nu skulle jag bara ha tagit upp dressyr träningarna igen, någon som är villig att ta sig an mig och Mave typ 1 gång i veckan, eller varannan i alla fall ? :) Hehe dum fråga här på bloggen kanske men ändå ;)

 

I morde fick även Mave sin nya kompis Ville i hagen, hoppas det kommer fungera för Mave tycker verkligen om att ha en kompis i hagen :D Men i morse gick det då väldigt bra :D

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lamia

Jag hittade henne via telefon på Gotland- blev ganska chockad när hon klev ur transporten och såg ut sådär :O köpte henne ändå direkt från uppfödaren! Tack, lovar att uppdatera ofta med bilder :)Jo jag var bara med på Mumin i helgen, och vi ska till vännäs också fast är inte anmälda än :) du borde också komma dit, ragga upp nån klubbkompis som du kan dra med :D

2010-04-05 @ 19:11:50
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Lamia

Nää, hon har bara gått på lösdrift och haft föl. Så ska rida in henne när hon inte längre går att putta omkull ;) haha nämen hon får lägga på sig mer först.Jag vet faktist inte, har inte kollat proppen :D men blir nog båda dagarna!

2010-04-05 @ 20:10:59
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Tove

Jätte fin blogg ! :D

Besök och kommentera gärna våran !

Kramkram :) !

2010-04-06 @ 13:54:12
URL: http://toveamanda.blogg.se/
Postat av: Emma

Ska försöka filma en träning någon dag!Hoppas allt är bra med er

2010-04-06 @ 19:34:08
URL: http://emmagynning.blogg.se/
Postat av: Agnes

Gud vad Mave är fin !! Fin blogg också =)

2010-04-11 @ 11:31:26
URL: http://lillzedig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0