Hoppning på Schemat

Och så blev det.
Packade in Mave och Ville i transporten och mamma i bilen sen åkte vi upp på KDRFs utebana :)

Blev ingenting avancerat, byggde bara upp en kombination med räcke in och oxer ut. Sen ett "fristående" räcke..


Började med att rida Ville, han tyckte KDRFs utebana var spännande, han fick dock rätt så bra med framåtbjudning och tyckte nog det var ett kul ställe ;)

Hoppade några små språng med honom och han hoppade riktigt trevligt :D  Han fick bara hoppa räcket och oxern, alltså inte kombinationen :) Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så kan inte bjuda på någon film :/ Men Snälla Tjotte kom och tog lite kort, de kommer längre ner!


Sen var det dags för Maves tur. Han såg väldigt lugn och behaglig ut tills jag hoppat upp och skrittade fram på långa tyglar och han drog en riktig brall med mig för att han blev rädd för en människa med hund (!!).
Hehe. . Kändes lite små seg i framridningen och lite väl låg i formen. Men jag har ju bestämt mig för att inte rida allt för mycket " dessyr" när jag rider fram utan bara få honom att fokusera framåt, ( alltså inte så mycket upp i luften och sprattla ;) sen hoppa och efter det rida igenom honom efter passet..

I alla fall till hoppningen, redan när jag hoppade fram lite i bägge varven på räcket så hoppade han riktigt bra redan där. Hoppade lungt och sansat, kastade sig inte och hoppade igenom hela kroppen !

Sen gick jag över till kombinationen. Hoppade absolut inga höjderutan riktigt små hinder och längde istället ut oxern . Och han hoppade SÅ !! bra. Duktiga duktiga kille.

Sen hoppade jag räcket några språng och slutade på 115, och oj vad han tog tag i hindren på ett bra sätt. jag var så stolt :D

Hoppade sedan kombinationen igen på 1m ? och ja han hoppade det som en klocka..
Åh vad jag är stolt :D

Nu kan jag inte bestämma mig, ska ju hopptävla ( träningstävling ) på lördag, funderar alltså på om jag ska hoppa något mer innan dess ? Skulle helst inte vilja det och istället bara åka dit med den underbara känslan från idag. Samtidigt som jag vet att risken att han kan bli smått hysterisk på tävlingen då är stor.. Hmm tåls att tänka på...


Nu ska jag hoppa isäng, känner mig lite små trött då jag började halv 7 i morse och hade ett par grannar som hade storfest till halv 3 inatt.. Det uppskattades inte kan jag säga !!


Snyggingen Ville ;
Världens Bästa Mave ;Bilderna är klickbara

Kommentarer
Postat av: Moa

Fina bilder :-) Har ni SNÖ kvar?! :o Här i söder känns det som ett minne blott.

2010-04-25 @ 22:32:25
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh vilka fina bilder på Ville. Få jag sno nån till min blogg tror du? =) Kul att Mave gick så bra idag =D

2010-04-25 @ 22:49:06
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: Angelica

Ska in och rida lite markarbete på onsdag. Häng på om du vill och har tid =D

2010-04-26 @ 08:04:56
URL: http://mittlivmedhastar.blogg.se/
Postat av: Angelica

Har projektarbete hela dagen så jag är hemma och är ledig. Så hade väl kanske tänkt åka in mitt på dagen någon gång.

2010-04-26 @ 14:59:29
URL: http://mittlivmedhastar.blogg.se/
Postat av: malin

Fina bilder!! :)

2010-04-27 @ 08:21:19
URL: http://malinaahlin.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej!

Tänkte bara säga att jag kommer inte att åka in mitt på dagen idag. En av våra bilar har gått sönder och mamma och pappa har den andra så jag kan inte fara någonstans. Ska in efter 6 tiden och rida. Så att du vet om du skulle med :D

2010-04-28 @ 07:48:28
URL: http://mittlivmedhastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0