Lördag - Söndag

Vi börjar väl med gårdagen ;

Åkte med Erica och hennes 2 hästa Lisel och Maggan upp på ridhuset för att hjälpa henne när hon skulle hoppa. :)
Vi byggde upp en bana på 5 ? hinder. Erica började att rida Lisel så jag red fram Maggan åt henne, jobbade mycket i skritt först och Maggan kändes jätte trevlig, i traven gick hon också bra tycker jag i alla fall ( för att vara andra gången jag sitter på henne ;) ) I galoppen kändes hon lite spänd och så.
Lisel såg jätte fin ut när erica hoppade henne, eller ja både Maggan och Lisel såg superfina ut. Det ser verkligen så lätt ut för dom :D !
Fick lägga ner Lisel åt Erica medans hon började med Maggan också , och ja även hon var lite på tårna till en början men på slutet kändes hon jätte avslappnad och fin, verkligen super fina hästar och jag är jätte glad för varje gång jag får sitta på någon av dom :D

När jag kom tillbaka till stallet var det dags för Maves tur, som planerat blev det ett pass på "banan" även då , underlaget gick rätt bra att rida på men det var rätt mycket vatten under snön, så ni som känner Mave kan ju tänka er hur det såg ut till en början ;) En del duster blev det men sen gick han Riktigt bra :D Jag kände mig så nöjd när jag satt och red honom..
Kändes på något vis som att efter att ha fått sitta på lite andra hästar fick jag en bättre känska när jag red honom. Och det var jätte härligt :)


Idag söndag åkte jag till stallet med Alex, först red jag ut Ville en sväng med Alex och Ester, och han gick jätte bra och skötte sig som en pärla. Finns inte så mycket mer att säga om det , jag trivs jätte bra med att rida honom. Han kommer nog bli så fin tror jag :D !!

Sen var det dags för ännu ett pass på banan för Maves del, det var dock sämre där idag eftersom det har varit minusgrader inatt. Vi tog det rätt lungt och jobbade mest i skritt. Men han kändes jätte fin idag med.

Imorgon blir det ridhuset och lite hoppning, skönt :D


Jag tycker det är riktigt skönt att rida fler hästar än Mave, har ju trots allt större delen av mitt liv haft fler än en häst att rida, så nu känns det riktigt bra :D Sen att alla hästar jag fått rida är så fina gör ju inte direkt saken sämre ;) Tror dom gör min ridning rätt gott i nu läget faktiskt :D


Kommentarer
Postat av: Erica

Tack! =) Vad kul att du tycker om att rida dom, det lär ju bli fler ggr även med Maggan och Lisel. Är bara tacksam för ridhjälpen... :D

MVH / Erica

2010-04-11 @ 22:57:57
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: Sofie

haha härlig bild :D Tack, Måste ha missat din kommentar därför jag svarar nu :p Hon har gått enstaka 110 felfritt avd.B och en deb. fälttävlan. Mycket lydnadsjobb på men verkar väldigt trevlig :)

2010-04-12 @ 09:37:10
URL: http://sbhorses.blogg.se/
Postat av: eliinh

hej :) jag tänkte att vi kan ju kanske vara ute och hoppa i helgen :D för det är ju torrt :)/elin

2010-04-12 @ 21:41:57
URL: http://tjejenmeddenvitahsten.blogg.se/
Postat av: Linn

Snygging på bilden ^^

2010-04-14 @ 13:30:30
URL: http://longleggs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0