Mave och Ville :)

Min och Maves ritt idag var rent ingen fröjd.. Usch , skulle rida ut men det slutade med att jag red ett pass på "banan" .. Underlaget var inte det bästa , snö och vatten , men vi hade inte kommit ända ner på gräset än så det var ju tur , då hade det nog bara varit lera ;)

Kändes i alla fall bra innan jag gav mig så det var ju bra det :) Känns bara lite trist endå när det ska bli på det här viset. Så nu kommer jag att befinna mig på den lilla ytan som vi kallar för ridbana ett tag fram över med vissa "avstickare" till manegen... Jag vet ju att det kommer sådana här dagar med min lilla häst, det är inte alltid så himla kul, men så länge det går bra på slutet och han sköter sig då så kan jag vara nöjd :) !

 

Jag är väl den enda ( Med Erica och Alex ) Som för närvarande önskar att få ett x antal - grader ett tag framöver, så den riktiga , stora och fina ridbanan kan bli klar. Det skulle verkligen vara underbart :D !!Meen meen.. Just nu med all lera som kommer fram så känns det som en bit bort men jag håller tummarna ;)

Stövlar är i alla fall någonting som jag måste införskaffa inom en snar framtid !!

 

 

Efter att jag ridit Mave så var det rid debuten med Ville. Och det var jätte roligt :D Skönt efter man haft en massa duster med Mave att få sätta sig upp på en snäll häst som gör det man ber om ;)

 

Vi tog det rätt lungt lite trav och lite mer galopp. Han skötte sig som en pärla och när han får mer kondition muskler och ork så kommer han nog bli kanon fin :D Han har trevlig och stor galopp som jag tror kommer bli riktigt trevlig med tiden :D Jag är så tacksam över att jag får rida honom :D

 

Transporten är borta nu några dagar Ska fixa lite små saker, så jag som mer än gärna hade velat åka in på ridhuset och hoppa imorgon , får helt enkelt stå över det.. Men men ingenting att göra åt, det kommer fler chanser ;)

 

Ha en trevlig fredagskväll !! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Fin blogg du har :D

2010-04-09 @ 22:48:34
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Lamia

Haha visst blir man, föl är underbara :D

2010-04-11 @ 14:42:31
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0