Mål med 2011

Mina och hästarnas mål inför 2011 lyder som så här..

Maverick ;
Sen tävlingen på SRK och efter det så känns det som att Maves hoppteknik har förändrats helt han känns lugnare och stabilare och mer avslappnad och han hoppar igenom hela kroppen , inte bara kastar sig över hindren, vilket känns mycket lovande inför tävlingssäsongen 2011..
Så mitt mål är att behålla detta lugn och dessa fina språng inne på tävlingsbanan utan att han blir " oengagerad ", jag vill att vi ska få till stabila och felfria rundor i 1m och 110 hitta flytet och komma ut på så många tävlingar som möjligt bara för att få mer rutin . Jag hoppas att vi kommer kunna gå upp och nosa på 120, men jag kommer inte stressa och kommer absolut inte att göra det om inte allting känns helt rätt. Vill inte riskera att allt jobb jag har lagt ner ska falla i bitar :) Vi har en hel del jobb framför oss i vinter och det kommer bli SÅ himla roligt jag känner mig verkligen taggad till tusen :) 2011 ska bli ett bra år !

Cortucci ;
Svårt att sätta upp mål innan man nästan ens lärt sig rida hästen ;) Jag har inte heller här tänkt stressa utan allting ska kännas bra innan jag tar nästa steg. Jag har som mål att rida 1-110 felfritt och ha riktigt roligt tillsammans ute på tävlingsbanorna, få våran kommunikation att fungera bra. Jag kommer lägga ner mycket jobb på dressyren för jag tror att det är A och O för att få allting att fungera bra i slutändan. Så jag sätter absolut inga höga krav på kommande säsong utan vi ska ha kul, lära känna varandra och sen hur det går och var säsongen slutar, det får vi se ;)

Mina egna mål sitter främst i konditionen, kom ju igång rätt bra i somras när jag cyklade till och från stallet rätt mycket men det är svårare på vintern när det är kallt mörkt och ont om tid , men jag ska komma på någon lösning och få bättre kondition, försöka sätta ner kraven på mig själv och ha roligt och kunna känna mig nöjd.
Och försöka släppa prestations ångesten :)Mycket kan hända under en säsong, man kan skada sig eller hästarna kan skada sig, när man sitter på en Mave vet man aldrig vart det bär så målen är mål och vi får se vad som händer helt enkelt ;)
Kommentarer
Postat av: Titti

Du skulle önska dig en träningscykel/springband/crosstrainer i julklapp ;) Perfekt att ställa framför tvn och röra på sig samtidigt favoritprogrammet är igång!

2010-12-16 @ 09:50:58
URL: http://the0911.blogg.se/
Postat av: Titti

Evelina jag är dig trogen ;) Har bara blivit dålig på att kommentera :P

2010-12-16 @ 20:10:41
URL: http://the0911.blogg.se/
Postat av: Anonym

altså, du som kanske har lite koll =D

vars kan man kolla när/var det kommer att vara hopptävlingar (lok/reg) i västerbotten i vår? =)

2010-12-19 @ 11:21:47
URL: http://siemprealgo.blogg.se/
Postat av: Anonym

guud så smidigt det var! det går altså att anmäla sej på tävlingar och betala licens via sidan? (sist jag tävlade var typ 1864) dessa nymodernigheter =)

jaaoo, kanske det=) ska börja rida en häst nu efter nyår, och bara han får lite kondition/träning så ksa vi nog komma ut på någon tävling =) inte så högt dock, runt metern bli det nog.

2010-12-19 @ 20:13:17
URL: http://siemprealgo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0