Hoppningen

Ja vad ska man säga efter hoppträningen igår :( ? Tår i ögat...
Nej nu överdriver jag, men jag vet inte vad jag ska göra, vad ska jag ta mig till ? :O
Finns det något hopp över huvudtaget för Mave ? :S Eller kämpar jag enbart i motvind ? Nej nu ska jag vara snäll. Hoppa gör han ju i alla fall, det är ju allt annat emellan det brister i ...

Erika kom som tur var dit med Maggan, så jag fick hjälp, välbehövligt kan jag lova, tack för hjälpen erika :D
Vi började hoppa fram på ett litet räcke somvar studs till ett annat räcke - Blev så småningom en oxer, och det skötte han sig bra på så länge jag vågade lita på honom :) Oxern låg på 1m sista sprången och han hoppade fint över det :)

sen hoppade vi en bana som bestod av oxer på " snett igenom " typ, sen 2 kombination med 2 galoppsprång ( lite trång - räcke räcke sen bruten linje till räcke ( minns inte riktigt hur många galoppsprång det var, sen kom vi på en oxer - 5 galoppsprång - 2 kombinationen från andra hållet..

Och nej jag är INTE nöjd.. Han är så stressad och har blivit så himla bakrädd att jag vet inte vad som är galet. Han har blivit sådär sen han har blivit " bilrädd" - alltså sen bilarna har blåst förbi som dårar...
Får se vad jag ska ta mig till , det känns som att vi inte kommer komma någon stanns föränn han lugnar ner sig tyvärr :(
Serier tror jag vi ska hoppa en massa i framtiden. Långa sådana så han måste tänka efter, någon som har tips på några bra ?

Det känns i alla fall som att en flytt kommer göra honom Mer än gott... nytt stall nya kompisar och ny omgivning. Han är lite allmänt stressad just nu och det känns inte bra...
Hoppar nog över dressyren idag och rider ut en sväng och låter han mjuka upp sig från igår, det kan han nog behöva :) Sen kör vi dressyr imorgon igen :) !!

Nej nu vill jag att  veckorna ska rusa förbi så att lille gubben får lite förändring.. !
Sen vill jag även ha sommar ...

Tänkte filma igår men mamma glömde helt bort att använda kameran;) Jag glömde även bort att säga åt henne att göra det så klaga bör jag inte göra ;)

Nej nu ska jag ta och hoppa i några torrare kläder och bege mig mot stallet sen :)Kommentarer
Postat av: Erica

Jag har en jättebra serie som jag tänkte hoppa med Maggan på lördag på hopptiden (innan träningarna på SRK) Häng på då om du vill =)

Och jag tror absolut han kommer att lugna sig när hoppning och åka till ridhuset blir mer "vardag" för honom... Första övningen vi gjorde med studs före oxern fick honom att hoppa mkt rundare ;). Bom före och efter hindret är nog jättenyttigt för honom.

MVH / Erica

2010-02-09 @ 16:24:43
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: Moa

Attans, du :-( Vet hur det känns.. Inte för att jag håller på med hoppning alltså :-)

Ta reda på om det är en svacka innan du fattar några "större" beslut!

Lycka till!

2010-02-10 @ 11:09:43
URL: http://moastraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0