Markarbete

På gårdagens schema stod faktiskt SRK , löste dagkort och åkte upp, väl där var det tänkt hoppning men det blev markarbete . Med totte som hjälp. Det gick faktiskt riktigt bra på slutet. Mave blev riktigt avslappnad men för mig kändes det lite konstigt, förutsättningarna var inte riktigt på min sida, det var en hel del hästar inne när jag kom in, skynket var draget emellan och en massssa smackande..
Så ja ni som känner mave kan ju tänka er hur han reagerade ;)

Totte verkade dock gilla Mave direkt han kom in genom manegedörren och blåste upp sig sa han till mamma ; Oj den där ser trevlig ut... Hur ofta får jag höra det :O ?!

Vi fick tyvärr inte ta bort skynket trots att det bara var privatryttare där :/ Men Det var både jag och Anneli på "vår sida" så det gick bra ändå, och skynket slappnade han av för jätte fort. Det trodde jag aldrig.. :)


Han gick bra som sagt, Totte gillade honom och sa även jätte många gånger att jag har en " jävulskt arbetsvillig och ambitiös häst"

Det är ju alltid trevligt att rida för någon som faktiskt gillar Mave, hur ofta händer det ;) Men han har väl haft många egna väldigt speciella hästar och gillar " utmaningar" .

Jaja nog om det nu måste jag skynda iväg mot jobbet. Har haft morgon i stallet hann mocka och göra i ordning allt och det var ju skönt eftersom jag jobbar till 17 så då har jag bara intag och ridningen kvar ikväll :)


Ha en bra dag !Kommentarer
Postat av: Erica

Vad bra att du kunde åka till SRK och träna! Lite miljöträning är nog inte helt fel för Mave så här innan start ;)

MVH /Erica

2010-02-26 @ 13:34:24
URL: http://ericasjostrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0