Hoppträning

Träningen igår gick rent ut sagt jätte dåligt :( Hästen var hysterisk... Nockade mig när jag red fram så jag bet mig i tungan och blev alldeles yr i bollen !

Var inte mycket som stämde och jag kände att mitt självförtroende och hopp sjönk till botten direkt... Har inte ens velat kolla på filmen än, men ska göra det lite senare. Så får ni väl se om jag kan bjuda på någonting ;)

Han studsade och slogbakut kastade sig åt olika håll mest hela tiden och blev jätte stressad..

Men men, Anna kommer ut på tisdag och kikar på honom. Bättre att kolla på en gång om någonting är galet så kan vi antingen åtgärda det, eller ta itu med Maves beteende :)
Själv får jag ångest varje gång anna ska komma och förbereder mig på det värsta. Men ja vi får se vi får se. Anna är så söt och försöker alltid lugna mig varje gång jag ringer ut henne, hon vet hur nervös och orolig jag blir ;)

Vi hoppade i alla fall en lydnands bana som var nyttig, vi hade rätt stora problem men man måste väl utsätta sig för problemen för att kunna ta sig igenom dem ! :)
Även jag red som en kratta, men när han är på det där humöret rider jag dåligt för att jag inte riktigt litar på honom. Ingen bort förklaring men jag har inte riktigt kommit ur det än.

Hoppvillig var han, det var mest beteendet emellan det var problem med..


Men men nu är det gjort.
Efter jag ridit började jag må jätte dåligt och höll på att spy, så vi skyndade oss hem ( skulle ju även lämna igen bilen så kunde inte dyka upp allt för sent ) ! Mådde dåligt hela kvällen. Vart nog en ordentlig gungning uppe i huvudet trots allt ;)
Idag mår jag lite bättre i alla fall. Skippade dock ridturen idag, på grund av att jag behöver vila och för att termometern stod på -20 ( dock betydligt bättre än igår då den stod på -30 i stallet när vi åkte därifrån ;S)
Gick i alla fall en kort promenad med honom igår :)

Jag ska rida Mave som vanligt fram tills det att anna har kommit ut och sagt sitt, så imorgon om väder gudarna kan vara på min sida så blir det dressyrträning. Det behövs verkligen kan jag säga.
Skulle vara så nyttigt att komma igång och rida kontinuerligt för någon varje eller varannan vecka igen,. Det behöver både Mave och jag ! :)

Nej nu ska jag krypa ner vila och se lite serier . Ska kika på filmen sen och se om jag vågar bjuda på några snuttar, skulle ni vilja se trots att det gick jätte dåligt ?

Kommentarer
Postat av: Sussie

Välkommen till klubben, gick fan skit för mig med!:(

2010-01-08 @ 14:48:43
URL: http://susannakristina.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken fin blogg. Är det du som fotar? (förutom när du sitter på hästen):) Ibland går träningar skit, det är då man förhoppningsvis får mest valuta för pengarna. Du får se det så.

2010-01-08 @ 14:50:43
URL: http://annanenzen.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

Fin häst typ "överallt" på bloggen ^^ Din? :)

2010-01-08 @ 15:14:57
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Jessica

Så dåligt gick det väl inte, du har ju inte direkt den lättaste hästen så jag tycker du gör det jättebra.

2010-01-08 @ 16:13:24
URL: http://stallbrannet.se/blogg
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Mamma börjar ge sig nu så jag är 99% säker på att det blir 1:an! :D

2010-01-08 @ 18:22:47
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Erica

Jag tycker inte alls att det gick så dåligt för dig :D. Tycker du är tuff och löser situationerna bra!

Men han skulle behöva hoppa oftare så att han coolar ner lite. Men tänk vad nyttigt ändå att träningarna är på SRK så får han komma ut mer och träna på att vara på olika ställen och bland nya hästar, det har du nytta av när du ska ut och tävla senare i år... han behöver träna på det för annars finns risken att framhoppningar inte blir så roliga ;)... Sen tycker jag han va bättre på vanligt bett, men jag tycker att du ska ha martingal! Oj, jag visste inte att du blev knockad...

(ytterligare en anledning att ha martingal ;)

Stackare :S Hoppas du mår bättre idag =)

Kram / Erica

2010-01-08 @ 20:57:35
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Aha jättefin :) och söt dessutom ^^

2010-01-09 @ 02:30:23
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0