Hoppning

Jajjemensan, åkte till stallet vid halv 1 idag, när jag kom dit blåste det hur mycket som helst.. Beslutade mig då för att åka upp på ridhuset istället. Så med Alexandra som chafför, Robin som banbyggare och Erika som " coach" så gick det riktigt bra idag :D

Vi hoppade en liten mini bana och det kändes bara så bra. Mave har varit så himla lugn idag och gått kanon. De enda som blivit galet har varit när jag bara suttit och väntat och inte gjort någonting typ :P

Han tjurade inte ihop någonting, han stack inte någonting och hoppade i alla fall lite rundare språng än vanligt :D

Det går väldigt bra att ha Ester som res sällskap också han gräver inte alls på som han gör när han är ensam och det är ju skönt.


Tack så jätte mycket för hjälpen alla ;D Det är verkligen kanon när Erika kan hålla ett litet öga på oss när vi rider, man kan inte slarva på samma sätt och om man gör något galet får man veta direkt vad det är som man gör galet och då blir det lättare att rätta till :) Det är verkligen guld värt !!

Imorgon hoppas jag att det inte blåser lika mycket, och så blir det nog ett pass på banan sen tar vi nog en liten skrittur efter vägen.


Nu ska jag hoppa isäng :) Natti nattiKommentarer
Postat av: Moa

Du har blivit utmanad av mig. Gå in på min blogg och läs mer!

2010-03-09 @ 09:30:12
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Moa

SV: Jo, jag gjorde det. Men insåg efter några dagar att jag höll på med dumheter. Så vi flyttade tillbaka :) Vi hann inte skriva kontrakt med nya stallet heller, så vi slapp uppsägningstid och allt.

Fiona började också visa vantrivsel :/ Vände sig om i boxen och såg bara ledsen ut. Nu strålar hon som en sol igen, då är allt som det ska :)

2010-03-09 @ 18:04:57
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Hehehe ;-)

2010-03-09 @ 18:19:43
URL: http://equilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0