Hoppning

Idag åkte vi "alla" in på ridhuset och hoppade. Vi byggde fram en rätt lång bana. Först var det en linje med räcke oxer (Nu sviker minnet mitt lite.. ) Men tror det var ca 7 galoppsprång emellan. Sen var det en kombination )med ett galoppsprång emellan oxer - räcke ( Vi hade även en bom i mitten) , efter det kom en bruten linje tillbaka på räcket ( 5 galoppsprång ?) sem vidare på 3 galopp bommar - 3?4? galoppsprång räcke sen en bruten linje till oxern .
Och sen vidare på ett räcke på andra långsidan.. Rörig beskrivning . Ja ! ;)

Mave var riktigt taggad och på, jag måste få det att fungera när han är på det humöret också, bli snabbare på att ta tillbaka honom i landningarna ( särskilt på linjerna ) . Han hoppade dock bättre än vad han brukar göra när han är på det där humöret och kastade sig inte bara över hindren.

Det är ju bra att han har trycket men jag måste hitta rätt ridning och att vi blir mer samspelta även när mave är på g. För när vi ska hoppa högre klasser behöver han ju trots allt trycket !

Men ja allt kan väl inte komma på en gång :) ?
Fast jag känner mig lite otålig nu om jag ska vara ärlig.. Jag vill hitta tillbaka självförtroendet, jag vill komma igång på riktigt och komma upp lite i klasserna i alla fall.. Jag vill så mycket just nu. Verkligen !


Dock så trivs jag verkligen jätte bra hos Erica, och jag tror Mave också gör det :) När sommaren kommer och banan är klar kommer det bli perfekt ;)


Får se vad vi ska hitta på imorgon Mave och jag , En tur i skogen skulle inte vara helt fel men vet inte riktigt var vi ska fara i så fall :) Men vi får se !!

Ha en trevlig lördags kväll :)


Kommentarer
Postat av: Jacqueline Dinewald

sv: taaaack så jättemycket! :D

2010-03-21 @ 14:27:03
URL: http://charente.blogg.se/
Postat av: Lamia

Det blev så..ponnyn jag provred blir det ingenting med. Synd för den var jättetrevlig, men för dyr :/ Nu har jag hittat något som ligger närmare vad jag var ute efter ;)

2010-03-21 @ 23:35:13
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Ja, eller hur!

2010-03-22 @ 08:37:38
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: Emma

En mysig tur i skogen låter inte fel

2010-03-23 @ 09:57:45
URL: http://emmagynning.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Okej =) Håll utkik så dyker det upp något snart! :P

2010-04-07 @ 08:49:04
URL: http://equilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0