Hoppning

Jepp så blev det igår. Erica var verkligen SUPER snäll och tog med mig och Alexandra och våra hästar på ridhuset igår och hjälpte oss att hoppa :D
Vi började med att värma upp på en volt med 2 volter, det gick sisådär men ändå hyffsat.

Sen hade vi bom räcke bom ( Med studsavstånd sen tre galoppsprång till ett räcke . Han kastade sig rätt mycket över hindren , men han tänkte frammåt i alla fall och hoppade lite rundare språng i alla fall :)

Sen tog vi det från andra hållet, alltså räcke 3 galoppsprång till bom räcke bom. Och då lugnade han ner sig en del i alla fall :) sen gick vi över till att hoppa en oxer på andra långsidan, där hade vi 2 bommar ? Med studsavstånd ememllan sen ett galoppspång fram till oxern. Han kändes ungiefär som på de tidigare sprången.

Sen tog vi bort bommarna och hoppade oxern ( den stod rätt nära kortsidan) sen låg det 2 bommar på kortsidan på böjt spår sen var det 4 galoppsprång fram till första räcket och 4 galoppsprång till det andra..
Det gick väl helt OK, bommar är kanon för Mave så han får tänka lite mer och inte bara kan rusa på :)

Jag är rätt nöjd med gårdagen i alla fall, känns att det går åt rätt håll, han tänkte frammåt igår sen att han blir lite väl stark är väl en annan sak ;)


Än en gång super tack till Erika, jag har en kaka i ugnen till dig nu :D

Har även hunnit med att storstäda hela lägenheten på morgonkvisten :) Duktiga jag ! Sen blir det stallet så fort min lillasyster har kommit hit och micke har hunnit hem med bilen. Blir ett pass på banan idag!Kommentarer
Postat av: Erica

Läste jag KAKA =D =D =D

2010-03-04 @ 15:28:12
URL: http://ericasjostrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0