4/5 -2010

Idag har jag varit ledig, samlat lite kraft för att sen jobba veckan ut. Kändes lite trist och bökigt eftersom Erica åker till högbo och tävlar, men det ska säkert lösa sig :)

Det blev en lugn dag i stallet idag med, kikade på Mave så gott det gick när man ska springa med hästen själv samtidigt som man ska kika, Han såg mycket bättre ut, vet inte om han ens markerade något. Men det blir någon - några dagar vila till, vill inte chansa.. Och någon kondition tappar han ju inte på den här tiden. Däremot börjar det snurra uppe i huvudet på honom och han är nog lagomt less på att inte göra någonting.
Vet inte vad jag ska göra, han äter jätte lite foder, vet inte om jag ska ta bort allt eller :O ?

Sen red jag lille Ville , han skötte sig bra, kändes rätt så pigg faktiskt. Vi tog det rätt lungt han var och hoppade igår . Fin killen :D Film från igår kan ni se hos Erica.

Jag börjar bli lite less på att inte få rida Mave, det är så trist :(


Imorgon väntar jobb 8.30-15.00, efter det blir det stallet någon gång under eftermiddagen. Bara göra alla sysslor och mysa på med Mave, ville ska vila imorgon så ingen ridning imorgon alltså. Jag tycker det är jätte trist..Kommentarer
Postat av: Matilda

Nej ingen ledning eller vad man ska säga alls. Men de är som sagt himla bra! :D

2010-05-04 @ 21:46:03
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Evelina; Hon är aldrig startad, inte ens hopptränad innan hon kom till mig. Vi tränar på SURFs anläggning varje vecka. Hippo har en bra anläggning både inne och ute, mycket plats och stora banor. Välorganiserat och bra. Ska helt klart tänka på saken lite mer, vill tävla. Men samtidigt vill jag inte stressa fram någonting som blir dåligt.Roligt att du kommer hit och tävlar två dagar. Gillar när folk är noggranna med grunderna innan man hoppar högt på tävling, när allt fungerar på marken spelar höjden mindre roll.

2010-05-04 @ 22:07:05
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vad har du för problem med knäna? :)

2010-05-05 @ 14:47:38
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Sandras Riddagbok - Nyheter, Riddagbok, Till Salu

Vilken härlig bild! Och smart av dig att inte chansa :)

2010-05-05 @ 19:29:49
URL: http://sandrasriddagbok.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Jag önskar verkligen att jag dyker upp. Men det återstår att se, har inte pratat om det med min tränare. Varken som aktuellt eller oaktuellt. Ska hoppträna imorgon så vi får se vad som händer då, om frågan kommer upp eller inte. När är sista anmälningen? Ska försöka dyka upp och fota om jag inte tävlar själv! Så förhoppningsvis ses vi hur som helst.Det är klokt att vänta, även om det är långdraget och tråkigt. Men det ger utdelning i slutändan att vara tålmodig.

2010-05-05 @ 22:14:59
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Sofia

sv: Ååå jag blev ju som sugen.. Åker på turné imorgon, men ska prata med diverse föräldrar osv, så hör jag av mig när jag kommer hem:D

2010-05-06 @ 22:58:03
URL: http://olinlundmarkblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0