Gårdagen +dagen

De 2 senaste dagarna har det varit fortsatt varmt, hur skönt är inte det :D ?

Igår hoppade vi lite smått i alla fall hemma på den nya fina banan.
Bara lite enkelt, 3 galoppbommar, och den mittersta upphöjd. Sen hade vi en böjd linje med 5 galoppsprång emellan, den ena var ett räcke med en "skiva" vet inte vad jag ska kalla det :P ? och det andra var ett räcke med lådor under. Vi la ut en galoppbom före och efter hindret med lådorna.. Usch vad jag är dålig på att beskriva, men jaja.. Gick lite sådär halverst, När jag red bra och inte mesade på och inte bromsade in i första hindret för att få in 5 galoppsprång så gick det ok. Han var hyffsat lugn ( inte riktigt som på träningen i söndags ) men betydligt lugnare än vanligt i alla fall :) Så ja, det känns väl ändå hyffsat lungt inför morgondagens tävling ;) Får väl se hur det slutar.. Tur jag har Erica där så jag får ju hjälp på framhoppningen i alla fall i 95..


Idag blev det ett lite kortare pass, lite uppmjukning och lite koll att han lyssnade, och han kändes super fin :)
Kanske blir dressyr häst av honom istället.. Nej det vill jag inte , då blir jag nog allt lite lessen :( hehe..

Sen har jag hunnit bada honom ( de  ska dock ut några timmar i hagen innan vi åker imorgon så han hinner nog skita ner sig ändå.. Men det känns ändå bättre ;) Jag har smörjt upp alla saker och försökt packa skåpet.

Jag och mamma har även hunnit med att städa transporten in och utvändigt , bytit lås på sadelskåpet, såg dock nu att det inte verkade riktigt ok,så vi får ta oss tid att justera det imorgon..
Packat höt inför resan och så har jag packat mina egna grejjer.. Jag tycker det är jätte svårt att packa kläder åt sig själv, man vet ju aldrig vad det blir för väder :O

Jajja slutpratat för mig, nu ska jag tvär duscha och sen måste jag ta och hoppa isäng. Så jag är pigg och glad imorgon..


Nej önska mig lycka till. Jag är nervös.Kommentarer
Postat av: emma

SV: Nej, har inte varit på nån tävling, men om jag vet när du ska tävla ska jag ta med mej kameran ;)

2010-05-21 @ 06:42:50
URL: http://emmapixar.blogg.se/
Postat av: Lamia

Ses i Umeyo ;D

2010-05-21 @ 15:08:07
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Carina

Tjenare, ser att du är på väg. Håller alla tummar och önskar naturligtvis Lycka till, men säg inte tack ;) Visst är det super med värmen, är helt underbart att kunna vara i shorts om dagarna och jaa även kvällstid, men hoppas för er tävlande att vädret inte blir allt för hett.

Ha de så bra

2010-05-21 @ 17:23:43
URL: http://www.photocama.se
Postat av: Josefine - hästblogg

Lycka till :D

2010-05-23 @ 16:58:00
URL: http://jsohlman.blogg.se/
Postat av: Moa

Hur gick det? :-D

2010-05-23 @ 18:54:16
URL: http://moastraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0