Hoppning

Idag skrittade först jag och Erica ut på Maggan och Lisel, det var ritkigt härligt väder och klarblå himmel, härligt. :D Dock blåste det en massa som vanligt :(

Sen åkte vi som planerat in på KRDF med Mave och Ville. Vi hoppade lite grann, Mave var jätte lugn även idag :D Så himla härligt !! :)
Hoppningen gick väl sisådär.. Som vanligt så ställer jag nog rätt höga krav på mig själv och det kändes som att jag red riktigt kasst !!! :(

Men men sista linjen kändes riktigt bra i alla fall.. Hoppas det utvecklas mer och mer åt rätt håll nu så jag kan börja känna mig NÖJD efter träningarna ;) !


Blir i alla fall träningstävling på torsdag om jag inte har sagt det ! ? så ja vi får väl se hur herren sköter sig då ;)

Sen åker vi ju faktiskt till URF 21-22 och rider, 95, 105 och 1m det kommer bli kul hoppas jag :D


Nej nu ska jag hoppa isäng, en arbetsdag och stallet ska hinnas med imorgon . . .


Kommentarer
Postat av: Erica

Tack. =) Jag tyckte Mave var riktigt fin idag =) Och jag tyckte visst att du red bra..! Måste finslipa lite på detaljerna bara, det måste vi alla ;) Det är svårt att komma i perfekta lägen när han är så olika att rida på hinder från gång till gång. Jo det blir spännande på torsdag, tycker jag också!

2010-05-10 @ 23:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0