Hoppträning

Idag var det som sagt träning för Erica på KDRF. Vi började med att rida fram dom över bommar på serpentinerna, och själva serpentinerna gick bra men över bommarna har vi en del att jobba med :) I galoppen galopperade vi på volt över 2 bommar, och det är lite samma sak där , vi har en del att träna på över bommarna .

När vi väl började hoppa fortsatte Mave att vara jätte lugn , han backade av själv osv. Vi hoppade en liten lydnadsbana på nästan en 8 volt. först 3 studs - vänster i landningen på 2 galoppbommar innan ett räcke - ett x antal galoppsprång på en oxer med bom före och efter sen tillbaka på de 3 studsen och sedan höger efter det - oxer med galoppbom före och efter sen runt "kort sidan till en trippel.
Mave gick super bra med bommarna verkligen. Vi fick lite missförstånd och ett stopp på ena oxern, mycket på grund utav missförstånd oss emellan, jag är helt enkelt inte van att kunna "rida " honom.. Men det var en härlig känsla, verkligen :D

Jag är SÅ nöjd !

Efter något varv så byggde Erica om studsen så det istället blev en kombination där med Räcke - räcke. Plockade bort lite bommar framför hindren, men lämnade vissa till mig och Mave för att få behålla det lugn vi hittade.

Vid något tillfälle ville han prova rusa iväg lite men när jag då tog tillbaka honom och började om så blev han lika lugn och sansad igen.. Hur underbart är inte det ? ! :D Jag är så himla lycklig..
Hoppas den här känslan sitter i till på fredag då det är tävling i Umeå.

Det blir mycket hinder med bommar i sommar :D

Duktiga häst :)

Kommentarer
Postat av: nina

hej, jag har några fina bilder på dej och mave från träningstävlingen den 14, dom finns på denna länk om du vill ha dom :)

http://gullecasper.blogg.se/2010/may/bilder-fran-hoppning.html#comment

2010-05-16 @ 21:26:51
URL: http://gullecasper.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Snygg design du har på din blogg! :D

2010-05-16 @ 22:24:50
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hahaha förstår hur du tänker, Men det är "sånna som vi" som får kämpa i motgång som kommer bli bäst!:D

Vad roligt, Där ser du, motgång föder framgång!

Keep up the good work! =)

2010-05-17 @ 12:49:09
URL: http://sbhorses.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

SV; Tack!! :D

2010-05-17 @ 14:44:03
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Åsa

Naaaw ! Fina lilla kotten :D. Ge honom en extra puss från mig :). Jag är så glad att Mave är hos dig Evelina ! Han kan inte ha en bättre matte <3

2010-05-18 @ 21:43:21
URL: http://frufoxy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0