Maverick URF 21-22 maj

Jaa nu var helgen över.

Resultat mässigt så ser det kanske inte så bra ut ;
Maverick;
95 - 8 fel
105 - 8 fel
1m - 4 fel

I 95 var jag inte riktigt med, han var lugn avslappnad och fin , hinder nummer 1 gick bra sen " runt på hinder nummer 3 som hoppades från utgången vilket resulterade i att Mave gjorde en Klassiker för att vara honom och stoppade upp och hoppade åt sidan .. När vi kom igen hade jag dålig ridning mot hinder nummer 2 och rev det. Sen gick resten av banan bra, vi hade bra galopp, dock kändes han liite stark :)
Jag är nöjd ändå, och hade jag varit lite mer beredd och "på " så hade vi nog tagit oss igenom den svängen upp till 2an utan problem, men man lär sig väl med tiden ;)

i 105 hoppade han bra på hinder nummer ett - 2an stod i princip på samma ställe som i första klassen, men nu red jag verkligen allt jag kunde, och han hoppade, sen var det en linje till hinder nummer 3 där jag inte var snabb nog att ta tillbaka honom så han rev det, samma sak hände på nästa linje som också hoppades " från " utgången, inte riktigt lika nära dock men ändå, han hoppade fint över den men hindret efter red jag dåligt mot så vi rev :/ 

I 1m gick han SÅ himla bra, hade en super känsla hela rundan och allt kändes bara så bra helt enkelt.
Dock så rev vi näst sista hindret, det var en kombination Räcke - räcke med 2 galoppsprång sen en linje till en oxer, hade jag varit snabb nog och plockat upp honom hade han nog klarat oxern utan problem men jag lät honom rinna iväg lite .. Men men Sånnt är livet, och snart kanske det sitter ;)

Jag är i alla fall SUPER nöjd. Han var LUGN !!! Vilket är prioritering nummer 1. Han har skött sig i alla klasser på framhoppningen inte brallat någonting alls. Han har varit behändig att ha med sig, lugn i boxen avslappnad och hade även legat ner under natten. Sen stod han även rätt så stilla i transporten hem vilket är ett stort + i kanten när han åkte själv :D

Jag är som ni ser och förstår Super nöjd ! Nu är jag verkligen taggad, Nästa tävling är 5-6 juni på hemma klubben , sen helgen efter det en endagars i Vindeln.. Det kommer bli kanon, hoppas bara någon fler anmäler sig till Vindeln så vi får samåka med någon ;)
Filmerna dyker upp imorgon då det gick så segt att ladda upp på Youtube. Jag vill nämligen inget annat än att gå isäng nu !

Hoppas alla har haft en lika härlig helg som mig :D

God nattKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0