12/4 -2011

Ska precis åka iväg mot stallet för min andra dag på min 6 dagars vecka på jobbet..
Händer inte så mycket spännande, igår lyste solen och det var helt fantastiskt väder ute och alldeles varmt så mina hästar fick vara utan täcke någon timme när jag kom till stallet :)

i lördags var Carro i stallet och red med mig , vi for ut en sväng , vi var väl ute i ca 1 och en halv timme , jobbade i alla gångarter och tjattrade en hel del, Mave tyckte det var hysteriskt roligt, och det tror jag Carro med tyckte ;)

I söndags åkte jag med Erica och Ville och hoppade lite med Tucci , vi hoppade 2 studs - 8.5 m - oxer - 8.5m 2 studs , alltså 2 korta galoppsprång vilket var rätt så jobbigt kändes som att jag hängde som en liten trasdocka uppe på lilla damen.. Men hon hoppade i alla fall riktigt fint och jag kunde jobba lite på sitsen - vilket jag verkligen behöver!

Igår var det som sagt var strålande väder :D och jag kunde rida utan jacka för fösta gången för i år :)
Skrittade först ut en sväng med Tucci och Ville och sen red vi på banan ett tag och hon var riktigt fin, jobbade över lite bommar som låg framme och ja super fin tjej jag har det där <3

Sen red jag Mave en stund på banan också, han kändes lite stressad idag och jobbade inte lika fint över bommarna utan drog iväg på dom en hel del, men fick till det hyffsat på slutet i alla fall..

Idag vet jag inte om jag slutar 3  eller 4 ? tanken är hur som helst att jag nog ska låta Tucci vila och trimma Mave en sväng på banan för att sen hinna hem och se lite hockey, hur resten av veckan ser ut det vet jag inte riktigt men jag borde väl kanske åka på ridhuset en sväng och hoppa lite nu när det kommit ut lite hinder på utebanan ;)


Ha en trevlig dag :) !


Kommentarer
Postat av: Emma

Har våren kommit än eller har ni fortfarande snö?

2011-04-12 @ 21:04:56
URL: http://emmagynning.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

sv det är 80X30! :)

2011-04-13 @ 18:43:00
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: Lamia / Hästsport

Ska du vara med i Skeå om en månad? :)

2011-04-14 @ 15:12:38
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0