18/4-2011

De senaste dagarna så har det verkligen smält hur mycket som helst här :) i princip ingen snö alls kvar ens på ängarna, nästan bara kvar snö där det varit "högar" .. Ganska skönt :) helgen har rullat på med tiidigar mornar, Erica har ju varit i gävle och tävlat, så jag har släppt ut hästarna , har haft tur att Malin hjälpt till så mycket, eftersom de får mat 4 gånger per dag :) - Blir skönt när det blir betes period...

Igår red jag först ut en sväng med Tucci, dock har tjälen verkligen släppt på vissa ställen så vi fick ta det väldigt försiktigt - trampade ner i 2 små tjälhål :( Som tur var i skritten... Så jag vände efter ett tag och tänkte rida lite på travvägen, men där var en travare så fick ta det rätt så lungt men vi var väl ute i ca 50 minuter..

Sen red jag Mave på banan och han kändes riktigt fin :D Jätte kul att rida honom då ..
Fortsätter att galoppera ganska mycket över bommarna som ligger framma och få honom lugn och avslappnad på dom, och han var super lugn över dom igår och avslappnad :)

Får se vad vi hittar på idag :) Kanske lite hoppning ;) ?

I alla fall så är det nog inte så länge kvar tills vi kan hoppa hemma på banan, hur skönt kommer inte det bli :) !!


Nu ska jag alldeles strax åka mot jobbet och vara lite duktig :)

Ha en trevlig dagKommentarer
Postat av: Hoppbloggen

SV; Två felfria rundor till och med! Så nu börjar vi komma igång på allvar hoppas jag!Tanken är väl att vi är med fredag-lördag. Fanns inga lämpliga klasser under söndagen så det blir bara dyrt och långdraget att stanna till söndagen. Ja helt klart, anmälningsavgiften är en sak, men uppstallning och transport är DYRT! Boende också..

2011-04-18 @ 13:06:42
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

SV; Ja det ska komma lite film! Har lite problem med kvalitén på filmerna men jag ska lägga ut ändå. Sen ska jag publicera andra omgången av seriedressyren också!Lite höga klasser än så länge för mig och Skilla på söndagen. Men jag tänkte försöka rida fredag-lördag!Jo priserna på klasserna var bra i Skellefteå, men däremot är det lite dyrt med uppstallning när man bara är där två dagar :/Har inte fixat boende i Skellefteå åt mig själv, ska försöka få med mig en hästskötare också. Men det borde gå lösa!

2011-04-18 @ 21:07:08
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

SV;Men kan inte Tucci stå i transporten under tiden Mave är kvar på lördagen? SÅ kan du klara dig på en box men byta häst?Åh vad snällt! Det ska jag komma ihåg!

2011-04-18 @ 21:28:40
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Lina - Nybliven mamma och tävlingsryttare i tre grenar

Sv: Nej precis, höjden är hennes minsta problem =) Hon behöver bli lite mer ridbar, annars är det mest rutin som fattas för att hon ska kunna gå de riktigt höga klasserna! :P

2011-04-22 @ 10:22:40
URL: http://equilina.se
Postat av: Madeleine

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din blogg - den har verkligen potential :)!

2011-07-13 @ 03:40:54
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0