29/4-2011

I onsdags så hoppade jag Tucci, och oj oj så fin tjej jag har :) Känns verkligen som att vi är ute och flyger emellanåt <3

Hoppad en bana som Erica ställt upp och hon gick som sagt som en klocka, hon drog lite till höger i kombinationen och vi hade lite trångt på 4 till räcket efter kombinationen - som vanligt för att jag inte tar tillbaka hästen föränn typ 2 galoppsprång för sent ;) Inte bra, men fick till det super på slutet i alla fall :)

Har dragit ner på Maves foder och han vilar fortfarande, får se hur många dagar det blir :O ? Jag har verkligen en smockad vecka i veckan.. Och just nu lyser sömnen med sin frånvaro vilket inte uppskattas :(

Igår for Tucci och jag ut och skrittade med Erica och Lisel och det var riktigt härligt faktiskt , det är nog inte så länge kvar tills vägarna + ängarna är bra nu :)


Ikväll ska jag nog trimma lite på banan.. Försöka putsa lite grejjer i alla fall och kanske duscha upp Tucci, har ju som planerat träningstävling på söndag, och damen är verkligen inte ren just nu :O ! - hon verkligen äälskar att rulla i leran ;)


På onsdag börjar även Erica ha träningar hemma igen och det ska bli riktigt kul :D Nu från början blir det i alla fall Tucci som går, och Mave tränar jag på annan tid.. det blir nog bäst så för oss alla 3 ..


Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning för en dag på jobbet :) Ha det så bra !

Kommentarer
Postat av: Hoppbloggen

SV; Kramfors skulle vara roligt, men lite dyrt kanske, främst när det finns så mycket tävlingar nära just innan och efter.Jo vi ska tävla på URF också, har inte bestämt klasser än dock. Funderar på att rida 1m alla tre dagar eller eventuellt debutera 110 första dagen och skippa lördagen och rida 1m sista.. Vet inte om jag rider tillräckligt bra för att få en bra runda i 110 än dock.

2011-04-29 @ 13:01:56
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: MLI DAHLGREN

sv; Nelson och Rodrigo Pessoa skapade Magic System för att skapa en mer kraftfull överföring från ryttare till häst. Signalerna går fram fortare och mer precist. Bettet är 3-delat men kollapsar inte utan kombinerar flexibiliteten hos ledade bett men kontrollen som på ett rakt bett. Detta är skonsamt för hästens mun och tunga. Bettet är naturligt format för hästens mun och har koppar på droppen som bidrar till att hästen suger på bettet.Passar väldigt bra till starka hästar!2011-04-30 @ 13:14:45
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Emma

Kul att det gick bra

2011-05-15 @ 20:46:18
URL: http://emmagynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0