Tävlingen + filmer

Jaa nu är jag här igen :)

Helgen har varit med väldigt olika resultat..
Fredagen började med att vi klev upp halv 4 packade in allt gjorde stallet och åkte till umeå ..

Väl där var Mave först ut framridningen var lite extra rörig och Mave var rörig kastade sig direkt någon häst kom i närheten osv, kändes även som att han kastade sig lite mot hindren..

Väl inne på banan gick det rätt bra till en början men slutresultatet blev 13 fel, 2 rivningar 1 stopp och ett tidsfel..
Och det kändes lite sådär efteråt...

Sen var det dags för Tuccis tur Hon hoppade SÅÅ bra på framhoppningen och jag kände mig jätte laddad väl inne på banan.. Hon var pigg och hoppade bra, tyvärr rev vi sista hindret i omhoppningen , får ta på mig det lite själv , hade jag bestämt mig för att rida på lite mot sista hindret så hade hon inte behövt trampa om och då hade hon troligast inte rivit, så jag var jätte nöjd, en miss från min sida, men det tar ett tag att lära sig :)
Lördagen var det Tuccis tur att börja, framhoppningen var INTE bra jätte djup och hemsk.. Fick inte ordning på ridningen och hade svårt att hitta rätt avsprångs punkter.. Men sen när vi väl kom in på banan så var hon verkligen pigg dock kändes sprången lite mattare ( eller vad jag nu ska säga ) än fredagen och vi fick 8 fel, men jag var ändå nöjd med känslan :)


Mave däremot skötte sig inte alls och vi blev uteslutna :( Ingen kommentar på det... Det löns inte ens att analysera, och jag lägger inte heller upp någon film


Sen söndagen så red jag mave på morgonen före tävlingen började en kort stund och det kändes jätte bra..
Men sen slutade det precis som lördagen :(

Tucci däremot, hade igen väldigt dålig känsla på framridningen då hon inte riktigt har samma bjudning där, däremot var underlaget bättre :)

Väl inne på banan blev hon väldigt pigg och alert ;)
Det var en 115 och bed A:0 hon hoppade bra, hon ställde upp och det kändes som att jag red helt ok, tyvärr rev vi näst sista hindret där vi kom lite nära och jag var lite hängandes .. Vi blev i alla fall 10de placerade och det var ju jätte kul :) Vår första 115 tillsammans och vårt andra meeting tillsammans.. När jag sedan tittade på resultaten och såg att det av 47 startande bara var 7 som var felfria och 5 på 4 fel ( resten hade fler fel ) så blev jag jätte glad :)
Nu är det länge kvar till nästa tävling , 14 maj tror jag närmare bestämt :)
får se hur vi ska lägga upp det och vad mina planer blir fram till dess, fortsätter det så här med lilla damen kan jag ju inte annat än vara nöjd ;) Och Mave får vi se vad jag ska göra med.. Känns lite jobbigt just nu
Och nej jag behöver INTE höra en gång till att jag bör sälja honom, för det kommer jag inte att göra och det är jätte jobbigt att höra.. Det gör inte saken lättare :(

Som sagt resultaten har varit upp och ner, Men jag är super nöjd över Tucci :)
Och jag fick ett jätte fint GG sett av mamma ska kolla om Mave kan ha huvan för det kunde inte Tucci den var för liten för hennes öron ;)


Hoppas ni klarar av att se på filmen trots mammas skakningar...

Kommentarer
Postat av: Hoppbloggen

Jag tyckte din och Tuccis runda var riktigt trevlig. Rivningen var precis som du nämner bara du som inte hade bstämt dig, du backade iaf inte! (stor förbättring!!) Så det gäller bara att få kläm på det sista så kommer det bli kalasbra.Hm, (skriv gärna i mail vad som hände med mave). Jag tycker om honom, trots att han är en bråkstake! Så ge inte upp, bara träna vidare han ger sig snart ;) Annars kanske onda Evelina från umeå kommer och leker onda tanten ;)Ni åker inte till Timrå?

SV; Betvivlar att jag fick något vettigt alls under er klass. Men jag kan kolla (började komma på hur man skulle göra under elitlaget) med alla inställningar. Men jag ska försöka lägga in bilderna och kika!

2011-04-05 @ 23:47:40
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: CV

Ni har varit så duktiga hela helgen, Mave är ju som han är och var väl inte på humör denna helg och det är ju himla tur för honom att det är du som äger honom. Tucci var en pärla under helgen att det då blir ett pet här och där gör inget, det kan bara bli bättre. Och så är det synd du har så dålig filmare...

2011-04-06 @ 06:33:57
Postat av: Anonym

tycker du kämpar bra med båda hästarna och keep up the good work med Mave säger jag bara :) Starkt av dig att trots motgångar då han är på en väldarns humör inte ge upp! Ser starkt upp till såna som du - dvs inte dem som ger upp i första taget!:)

2011-04-13 @ 12:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0