27/3 -2011

Jaa var va vi nu ?

I torsdags löste Erica och jag dagkort på SRK, vi tänkte miljöträna och slita fram så mycket titthinder vi kunde..

Så vi byggde fram en liten bana , först en oxer med små blå låder under sen orelaterad linje med räcke - räcke ( små gröna lådor under ena, och runda vattenmattor under andra ) sen en oxer på diagonalen med en större röd låda under ( vänster sväng ;) )  sen till en linje tror vi hade oxer ett galoppsprång räcke och sen 4 ? Galoppsprång till ett räcke med 2 regnbågsfärgade grejjer under ;) Haha vilken värdelös beskrivning.
Hur som så överraskade Mave och hoppade allting på en gång :D ? Till och med vattenmattan, wiihoo !!
Upplevde att han hoppade lite mer flackt än vad han gjort på senaste tiden och var inte lika rädd om sig, meeen han hoppade och det kändes som det viktiga.. Fick ett stopp på kombinationen en gång men det var enbart mitt fel då jag tog en alldeles för stor förhållning och det får jag inte göra..

På slutet fick jag till några bra språng vilket var skönt :D Kanske kommer någon film om ni har tur ? Ericas mamma filmade så vi ser väl om Erica ids lägga upp en film ;)
Tucci fick vila, hann helt enkelt inte...

Fredag fick Mave vila :/
Och Tucci for jag ut och red i skogen, var inte sådär super underlag tyvärr men det gick att galoppera på en del ställen i alla fall..
Känns rätt trist att rida just nu faktiskt för underlaget är kasst överallt och jag har inte möjlighet att åka in på ridhuset varje kväll när jag jobbar så mycket det orkar inte min kropp med helt enkelt :(

Igår åkte jag dock in och trimmade bägge 2, Tucci kändes det sådär med, vi är inte riktigt där..

Mave däremot gick så himla bra, var som en dröm att rida.. <3 Han gjorde i princip allt jag bad om, svarade frammåt hela tiden och ja älskade häst kan jag bara säga.. Typiskt att jag glömde kameran hemma :/

Idag har jag jobbat och nu har jag kikat på hockeyn innan jag pallrat mig till stallet.. Vet inte vad jag ska hitta på med de små djuren... Mave är ju inte så rolig att fara ut med efter vägen..Imorgon ska Mave hoppa en sista gång innan tävlingen och jag tänkte fara ut med Tucci en sväng på morgonen :)
Tisdag hinner jag nog inte rida Mave då jag ska hoppa Tucci i gummark kl 19, och ja det är ju en bit dit + att jag jobbar..

sen vet jag inte hur resten av veckan ser ut det beror lite på väder och vind, hade gärna åkt in och trimmat lite men det passar ju inte riktigt eftersom grentiderna som är onsdag och torsdag är western och körning ;S
Och sen är det ju tävling fredag - söndag

Jajja nu ska jag strax hoppa i stallkläderna och åka mot stallet :)


Fina flickan tänk när allting klaffar oj så kul vi ska ha :)Kommentarer
Postat av: Molly

Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-11 @ 11:50:24
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0