Här kommer filmerna från tävlingen :)

Uppifrån och ner så är de i rätt ordning !

Jag har mycket att jobba med, skulle vilja sätta ihop mave mer och få mer tryck i honom, men vågar inte det än då det lätt blir för studsigt och då brukar Mave få ännu mer egna viljor än vad han har ovan ;) Bättre att vi får hitta ett flyt och ta oss runt banorna innan jag ställer högre krav :)

Tucci måste jag få fram mer, räta upp mig snabbare och SLUTA sitta och plocka innan hindren och lite på mig själv att vi kommer rätt.. För plockar jag så får stackaren hoppa rakt upp och ner för att vi kommer för nära, men det kommer ska inte vara så självkritisk ;)

Och så är det den där vänster svängen med bägge hästarna.. Mycket att jobba på helt enkelt :)

Men Tucci 1m 6 mars är som ni kanske förstår klassen vi fick en 4de placering i :) !

Kommentarer
Postat av: sara

Tycker att det är så roligt att titta på filmerna du lägger ut, saknar ridningen så sjukt mycket och då är det kul att se någon annan rida iallafall !såg ditt depp-inlägg också, men hade faktiskt tänkt kommentera ändå!

kram

2011-03-17 @ 23:21:23
URL: http://sarabacklundviklund.blogspot.com/
Postat av: Sandras Riddagbok

Hejsan!Hittade din blogg av en slump och möttes av ditt ledsna inlägg en bit ovanför, du skrev att gärna ville ha lite kommentarer? :)När jag ser filmerna på bägge hästarna tänker jag att jag vill ha mer snurr i galoppen och att du tänker mer framåt, inte bromsar in distanserna. Hemma och på framridningen skulle jag ha gjort massvis av tempoväxlingar i galopp, snabba sådana från kort galopp till en mycket större för att få en rapp häst med mer luft i galoppsprången. Mave's "inbromsningar", varför tror du att han gör dem, vad ligger bakom? Din sadel råkar inte vara för trång? Tänkte det att många lägger padd under när sadeln ligger i bakvikt (för att den är för trång) = det blir ännu trängre när hästen vidgar ryggen i sprången. Eller kanske blir du klämmig med skänkeln? Att du skänklar, skänklar utan att egentligen få igenom din hjälp? Lite tankar bara :)Förresten är det ett Mikmar-träns du har på ena hästen? Är lite intresserade av de tränsen :)Kram

2011-03-23 @ 11:10:27
URL: http://sandrasriddagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0