Söndag morgon

Hej igen ;)

I torsdags red jag Mave på banan, har ställt rätt så hårda krav på honom på banan alla dagar jag ridit där så då ställde jag inte så höga krav, lät honom rulla på ( Försökte fortfarande behålla en OK form och inte för öppen) gjorde ganska snäva "svängar" runt hinderstöden och så mest för vikthjälperna bara för att kolla att han lyssnar, och det gick super, ökade och minskade galoppen osv , duktig kille !

Sen var det hoppning för Tucci , vi var ett helt gäng så vi passade på att bygga fram en bana som var lite svårare än vanligt, då Erica sagt att banbyggaren som ska bygga nästa tävling brukar ha rätt så svåra banor redan i de lägre klasserna.. Det var en s-båge med 3 hinder med 5 galoppsprång mellan bägge , oxer - räcke - oxer sen en linje med räcke räcke 3 galoppsprång sen en vääldigt snäv sväng på ett räcke sen en lång anridning till en oxer och en lång anridning till en trippel..

Fick tyvärr inte till känslan idag heller, fick inte ut henne på sista oxern i s bågen utan hon trycker inåt så det blir för tight med blev mycket på och av och jag hittade inte avstånden... Vilket leder till att jag blir mycket frustrerad och stressad särskillt när det är mycket folk och rörelse.. Vem vill inte visa upp den bästa sidan ? Men i alla fall på slutet fick jag till några helt ok språng och bra känsla så det var skönt i alla fall :) Måste försöka hitta ett mellanting i sitsen som passar Tucci och mig...


Igår följde min lilla syster med mig till stallet , hon red Tucci och jag red Mave , Mave gick bra ! Emilia har inte ridit så mycket men tycker det är jätte kul , Tucci skötte sig super bra och gick stundtals helt OK ! Emilia fick även göra sin galoppdebut på Tucci ;) Duktig häst och syster ;)

Idag var det uteritt som stod på schemat för bägge hästarna :) Var ute i ca 50 minuter med båda 2 dom var rätt pigga och Mave gjorde ett ordentligt bock språng till och med vilket han aldrig brukar göra, han brukar ju bara slå bakut .. . ;) Var i alla fall super skönt att rida ut i kanon vädret:)

Får se om det kanske blir hoppning ikväll med Mave !? Vore i alla fall skönt att passa på ikväll då jag är ledig imorgon och inte behöver kliva upp sådär olidligt tidigt... I så fall blir det väl att rida Tucci en sväng på  banan, det var ju rätt varmt igår så får bara hoppas att det går och inte är för dåligt underlag där bara..


Nu ska jag snart åka iväg för att spendera söndagen på jobbet, det blir nog super det :)
Ha en bra dag allihopa !!Kommentarer
Postat av: Angelica

sv; tackar =)

Tanken är att om pappa köper gården så blir det nog någon inhyrd.

Men just nu är det farfars gård och hans regler och han har någon fix ide att det inte ska vara mer än 1 häst på gården.

2011-03-20 @ 16:49:58
URL: http://curiouscasper.blogg.se/
Postat av: Angelica

sv; Div 3 storhäst och div 2 ponny samt dressyr, förhoppningsvis :D

Är du sugen? :)Skulle vara jätte kul om vi fick ihop ett lag till div 3 :D

2011-03-20 @ 17:53:25
URL: http://curiouscasper.blogg.se/
Postat av: Angelica

sv; det är jag, carro och vi försöker få med Camilla. Och förhoppningsvis dej ;)

Dom går i 95,95 och 1 m. Vet inte än vars det är, men det ryktas om att srk ska ha första omgången.

2011-03-20 @ 19:36:53
URL: http://curiouscasper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0