Veckan

I veckan blir det en väääldigt lugn vecka för hästarna.. Tävlade som sagt lördag och söndag.. Kom hem ca 21.15 söndag kväll.. kl 07 på måndag gick bussen till haparanda med jobbet ( Så snälla mamma fick ta hand om mina hästar på måndag ) . Tisdag kom jag hem sent och skyndade iväg till stallet helt knäckt och lät hästarna vila igen...

Idag är jag lite deppad över det dåliga underlaget, försökte rida Mave barbacka en stund på banan barbacka, underlaget var inte riktigt super bra så vi tog det väldigt försiktigt..

Tucci red jag ut med Ville och Malin, det blåste och snöade och vi tog det relativt lungt :)

Imorgon jobbar jag och sen kommer Ingemar ut och går igenom bägge hästarna så då hinner jag inte rida innan han varit ut och sen brukar han vilja att jag låter dom vila dagen efter också .. Så ja det blir en väldigt lugn vecka för mina små djur men jag tror inte att dom mår dåligt av det :)
Känns behövligt att hinna få Mave uppkollad nu innan nästa tävling och det skadar nog inte att han får gå igenom Tucci också, det tog ju rätt rejält på henne sist när han satte nålar på henne :)
Spännande :) !!


Nej nu som sagt var ska jag hoppa isäng :)Kommentarer
Postat av: Emilia(L)(L)

Jag råkade ge dej fel film nu får du den bättre :) :http://www.youtube.com/watch?v=BJodDLSeMCA <3

2011-03-10 @ 15:29:20
URL: http://lillebackman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0