Resultat från helgens tävlingar

Tucci har skött sig som en pärla och jag är verkligen glad :) !

I lördags började jag med att rida en 1m, Tucci var laddad och så även jag vilket resulterade i en felfri grund och omhoppning och en 2a plats :D Duktig flicka :) !!

Sen red vi en 110, hon kändes inte riktigt lika igång och lite mattare i sprången både på framhoppningen och inne på banan.. Men hon skötte sig super ändå .. felfria i grunden och rev 2 hinder i omhoppningen tyvärr :( Lite dåligt ridet av mig, då jag inte hittade distansen till kombinationen och började plocka , och sen inte rätade upp mig osv till en oxer, men duktig häst :)

Kom fram till att hädanefter blir det att rida en klass per dag :)

på söndagen red vi bara en 115, på framridningen var hon som en dröm ojoj så fin tjej, har aldrig varit med om att hon varit så lätt i handen och mjuk tidigare..
Det var en A:0a vilket jag tror passar Tucci alldeles utmärkt hon blir riktigt laddad av det , och hon skötte sig hur bra som helst, jag gjorde samma sak som i omhoppningen i 110 när jag vände upp snävt i kombinationen ( alltså jag började plocka när jag inte hittade någon distans  ) Det var oxer räcke , kom i botten in, så jag försökte rida på frammåt för att ta det på ett men lilla damen tog 2 galoppsprång i alla fall men klarade det galant <3

Resten av banan flöt på riktigt bra, tyvärr hann jag inte räta upp mig och rida på frammåt till sista oxern  så hon fastnade lite i svängen och kom nära på hindret och rev.. Första utanför placering hamnade vi , men jag är riktigt nöjd känslan var SÅ bra, vi fick en bra tid, och ja det känns bra inför framtiden ;)Här kommer filmerna, ni får ursäkta min mammas inte fullt super bra filmande :S


Kommentarer
Postat av: Åsa

Yahoo :D. Grattis!

Postat av: Catrine

Superfint ridet :D

2011-05-17 @ 19:12:29
URL: http://catrinek.blogg.se/
Postat av: Camilla

vilka trevliga rundor! vad kul att hon kickade mindre än på hoppträningen sist ;)

2011-05-17 @ 21:34:53
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: marita

Super ni rockar :D

2011-05-17 @ 23:40:27
Postat av: CV

Menar du att din mamma är dålig på att filma?

Jag fattar inget...... haha

2011-05-18 @ 06:39:57
Postat av: Erica

Supersnyggt Evve, du red så bra i helgen! =)

2011-05-18 @ 13:36:31
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Kanonfin häst du!

2011-06-03 @ 14:30:15
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0