Och det funkar;)

Det har som sagt var krånglat en hel del ..

Jag sitter i soffan och kikar på bonde söker fru och nyser - förkylningen är på väg att besöka mig :( kändes mindre kul då jag har en jobb helg framför mig, plus s att Erica är borta så jag måste upp 04.15 :( kul , nja ..

Hästarna då!? Mave blir inte bra, de hittar hältan men inte vad den kommer från han är röntgad och ultraljudad utan att de hittar någonting .. Knät är bättre vid böjprov och han är behandlad hovled +kota igen och så har vi satt på en ringsko och hoppas VERKLIGEN att han blivit bättre nästa besök.. Om inte kommer han få tid gå i hagen och äta och bara ta det lungt och så kollar vi sen igen :S tänker inte ta något förhastat beslut utan han får den tid han behöver :)

Ingemar equiterapeuten var ut i lördags och kollade igenom bägge hästarna, på Mave fokuserade han bara på hältan.. Och tucci gick han igenom och hittade inget tokigt , hon såg väldigt fint musklat ut osv:) så det är ju kul :)

Jag har ju tagit det lite lungt på hästfronten för att tiden inte riktigt har funnits, och med maves alla veterinärbesök så har jag behövt spara en del pengar ( nu har ju visserligen världens bästa mamma hjälpt mig en hel del ) men 29- 30de satsar vi igen på Srk så det blir kul sen blir det helgen efter det också på urf sen är vi klara för i år :) och kommer träna stenhårt inför nästa säsong :) skuttade lite smått igår på banan tog ett räcke på 110 och det kändes bra :)

Red även Alex rebell igår ( bortsätt från att vi var ner lite brutalt i ett dike så ;) så gick det kanon och jag tycker verkligen att han är så rolig att rida och hoppas att jag får rida honom fler gånger ;)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas att inte förkylningen brutit ut mer till imorgon :SKommentarer
Postat av: Linnéa

Va tråkigt att han inte blir bättre. Håller tummarna för att det blir positivt nästa gång ni far till kliniken!

2011-10-16 @ 14:48:41
URL: http://jonasjoochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0