Pigg och kry

Ja nu känner jag mig betydligt bättre vilket är skönt, då hästarna trots allt måste tas omhand och helst motioneras trots att jag är sjuk..

Har hunnit hoppa lite studs med tucci , hon gick bra och jag fick verkligen ut det jag ville av passet :)

Sen till nyheten, så har jag bytt klubb.. Vilket känns både och, jag har trivts jätte bra med kdrf som klubb och folket där , men jag orkar inte en vinter till som förra :( att komma hem 12-1 på nätterna efter att man varit och tränat det går inte när man börjar den tid jag ofta gör ... Inte för mig i alla fall..
Jag kommer sakna KDRF, helt klart, men jag måste försöka se till mitt eget bästa och mitt eget välmående...

Sen så är det ju betydligt mycket längre till Srk men jag hoppas det kommer fungera, än så länge har jag ju bara en häst som ska med på ridhuset ( och även när / om Mave får börja följa med igen ) så finns ju möjligheter till plats att ställa undan ena hästen vilket är skönt :) och hopp möjligheterna är bättre på Srk och vissa dagar behöver man inte heller plocka bort vilket känns oerhört skönt :) jag har 2 tävlingar kvar, kommer självklart att tävla för KDRF de tävlingarna ( och hoppas vi gör de bra ;) sen blir nästa licens alltså för Srk...
Så ja nu vet ni det .. På något konstigt sätt så känns det bra med en nystart för mig ..

I alla fall så for Alex och jag in och hoppade lite idag på Srk och det gick bra :) tucci var lite för stark även på det nya bettet , hon kör som bara sitt rejs och ja men vi fick till det hyffsat på slutet i alla fall :) om ericas bana inte är frusen i helgen kanske vi skuttar lite Hemma någon dag i helgen, lite studs igen för styrkans skull.. Och om planerna håller så åker vi nog in och hoppar bana på onsdag som genrep inför tävlingarna 29-30de :) rider 110 bägge dagarna ..

Imorgon får tucci vila har en tung arbetsdag imorgon..

Långt och rörigt inlägg , ;)Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är varmt välkommen! :)

2011-10-18 @ 22:20:21
URL: http://www.sandrasandberg.se
Postat av: Jessica

:) Jag tror inte att du får längre till srk än vad jag har, jag har alltid fått köra 3 mil enkel väg till ridhus, du har bara varit bortskämd ;)

2011-10-22 @ 08:03:36
URL: http://stallbrannet.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0