Dec. 30, 2012

Imorgon är sista dagen på det här året, vilket i mina ögon känns rätt skönt !!
Känns som jag haft oflyt med tucci , förkylningar och små skador som satt stopp för både tävlingar och träningar och virus på ridskolor..

2013 ska bli ett bättre år både för mig och hästarna ( finns en hel del fler som behöver lite vändning så jag hoppas vi får bra år allihopa nu )

Tucci lyckades göra sig illa igen !! Så hon har tagit det lite lungt men är på gång igen .. Dock är det ett stort måste att hitta någon som kan hjälpa mig med henne, jag vill att hästarna ska ridas ordentligt och vara ordentligt igång om de ska tränas och tävlas.. Men det verkar inte vara det enklaste att hitta någon ..

Mave är lite busig med Freja just nu ;) annars mår de bra båda 2 :)

Jag mår sådär ryggen är riktigt dålig och jag är sjukskriven halva min arbetstid ..
Får förlita mig på att andra hjälper mig med stall och hästar vilket plågar mig otroligt mycket :( jag vill klara mig själv in det längsta och suget efter att få sitta på mina hästar är extremt stort !!
Men man kan ju tyvärr inte styra allt!!
Planen är i alla fall om allt går enligt planerna att sitta till häst i maj igen , utan att känna någon som helst stress utan ta det i min takt , bygga upp musklerna på mig igen !! Behöver jag säga att jag längtar och att det känns ofantligt långt bort ??

Men jag är i alla fall otroligt tacksam för all den hjälp jag får med hästarna , vet inte vad jag hade gjort annars ..

Mamma hjälpte mig att skotta fram transporten idag så kanske man kan åka in och få hästarna motionerAde på ridhuset någon dag, det vore skönt :)

Imorgon ska jag släppa ut mina små kanske försöka mig på att longera dom lite om underlaget känns stabilt:)

Hoppas det är bra med alla er som kämpar på och kikar in här då och då :)
Och gott nytt år på er<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0