Bara massa Vardo

Vardo fick löshoppa lite i lördags , lite studs , oj vad han tyckte det var jobbigt . Han behöver verkligen studs i massor lilla V för att bli starkare och kvickare. Och jag såg ändå rätt så stor förbättring ( nu har jag aldrig löshoppat honom studs tidigare så det var ju något nytt och han kanske fixar det bättre själv än med en ryttare på ryggen ). Han fick även hoppa lite vanlig unghäst hoppning några språng. Med bom räcke räcke oxer eftersom vi redan hade byggtupp det till elins häst som var med. Han var ovanligt pigg och på, hoppade inte bäst men ok :) 

Igår red Tove ett pass på banan, han hade varit riktigt fin mellan varven , jätte kul :) och gjort ett rent byte ;) 

Förra sommaren kunde vi ändå göra lite byten när man red över ridbanan och bytte varv osv men sen är det som att vi har tappat det , men det är ju något som vi verkligen måste hitta. En hopphäst bör fixa byten tycker jag. 
Jag är så fruktansvärt peppad på att komma upp i sadeln igen och kunna jobba med mig själv och V. Jag känner mig mer målmedveten än på länge. 
Jag vill verkligen verkligen utvecklas nu! 
Det är väl förmodligen minst 5 månader kvar dock, alltså hör ni så fruktansvärt... 5månader(!!!!!) 

Hoppas att bebis nummer 2 kommer gå i sin storebrors fotspår och vara lika snäll ❤️

För mig är stallet och ridningen verkligen någonting som jag behöver, det är Lixom där jag rensar huvudet eller vad jag ska säga. De ger en massa energi och glädje, rena rama terapin. 
Tänk vad dessa fyr fota djur kan göra för oss ☺️

Jag ska försöka få mig ut på en liten promenad på en stund. 
Sen äta lunch och vid 12 så ska Olivia komma och rida Vardo. 

Resten av veckan får vi se Tove tävlar lördag och söndag och rider även fredag. Sen skulle hon försöka få in att rida lite onsdag eller torsdag . Så lite utefter hur toves planer ser ut så får vi se vad de övriga dagarna erbjuder , någon dags vila såklart :) 

Jag hoppas ju såklart att det går att hålla igång honom sisådär 5 dagar i veckan till bebisen kommer blir det någon vecka vila emellanåt och någon dag mer eller mindre vissa dagar är ju inte hela världen, men i det stora hela är det min önskan då tappar han inte en massa och fortsätter förhoppningsvis att bygga och stärka sig :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0