Hopptävling

Helgen känns lång såhär i efterhand, och som Micke befarade så skulle jag inte må så bra fysikt av att vara på tävling större delen av helgen. Men vem kan låta bli ;)? 

Vardo har varit super fin och hoppat några riktigt fina språng. Tove har också skött sig bra såklart ( jag trodde ju aldrig något annat ;)! 

Lördagens 90 var kalas hela vägen och resulterade i en felfri ritt 🌟 och sen även en efteranmälning till 1m, rundan var toppen till sista hindret som de rev, såg lite dåligt från där jag stod men tror att Tove inte riktigt red ordentligt mot det hindret och att han kom lite för nära :) men tror och hoppas på att de var väldigt nöjda båda 2 :) 

I dagens 1m hoppade han jätte fint på framhoppningen, väl inne på banan var varken Tove eller vardo riktigt igång på varken hinder nummer 1 eller 2 så de rev dom men sen var det en toppen runda . Jätte kul har det varit och härligt såklart att vardo fick komma ut på ännu en tävling👌

Han har som sagt gjort många fina språng, men än en gång så är han lite för svag i vissa lägen och jag önskar verkligen att jag kunde få honom att sänka och slappna av lite mer i överlinjen i sprången ( om ni förstår hur jag menar).. Får fundera och klura på hur vi ska komma dit ( om det går ) för de språng där han faktiskt gör det blir ju trots allt så mycket finare. 

Jag är Stolt över både Tove och Vardo❤️ 
Och Tove är verkligen så fantastiskt duktig, noggrann och omsorgsfull med hästarna. Alla skulle få ha sig en egen Tove :) 

Nu är säsongen slut för i år. Nu ska jag fokusera på att få vardo tilläggsregistrerad och att vara gravid ( kommer såklart fortfarande försöka hålla igång honom i den mån det går beroende på hur mycket jag får honom riden ). 
Sen siktar vi på nästa år. Det tänker jag ska bli ett bra år ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0