Nöjd

Sadelprovning dagen till ära. Tove har upplevt att sadeln legat lite mer "uppe på " och Lixom inte legat lika stilla längre. Därav ville jag gärna ta ut Andrea, och skillnaden jag märkt på de små justeringar hon gjort för mig och vardo så tycker jag att hon är duktig, när man märker stora skillnader på små saker. Sa till henne att jag helst vill slippa köpa ny sadel då jag för det första älskar min nuvarande sadel och för det andra om det blir ett måste i framtiden så vill jag köpa det när jg rider och är igång själv så att jag kan prova mig fram då jag tycker det är väldigt viktigt att man själv också ska trivas i en sadel :) 
Som tur var plockade Andrea bara ur några av inläggen fram på mattespadden. Han var lite öm över manken då han breddat sig lite över manken. Det blev mycket stor skillnad på vardo när Tove red sen och med lite tips från Andrea så såg han så sjukt fin ut 😍 började plocka fram sitt fina steg och gick i en mer korrekt form.
Ömheten i manken får Tomas gå igenom när han kommer ut och går igenom honom. Han är helt fantastiskt duktig på det han gör och riktigt noggrann, jobbar verkligen igenom hästen tills han är nöjd :)

Skönt att veta när saker ligger okej och inte gör någon skada 👌

Jag är iallafall glad och nöjd, Tove red honom toppen bra och vardo såg fin ut som bara den 😍😍

Imorgon ska dom löshoppa i stallet så vardo får vara med och hoppa lite studs. Nyttigt och bra då han är så himla avslappnad under löshoppning och aldrig bara rusar genom uppgifterna som många gör :) 

Förhoppningsvis vill Tove rida söndag och sen ska Olivia få prova rida honom på måndag :)


❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0