Peppad,


Enligt beräknat datum så är det nu 128 dagar kvar tills bebis ska komma ( men jag vet ju av erfarenhet att det fort kan ta betydligt många extra dagar , Ludde kom ju 19 dagar över tiden ;( ) 

Men iallafall jag är så sjukt peppad . Vill bara träna träna träna . Mig själv vardo och oss tillsammans. Jag känner mig så galet peppad på att vi ska komma vidare , oj vad vi ska jobba nästa sommar. 

Som sagt både Vardo och mig. Längtar tills jag kan uppsöka gymmet igen :) 
Omän jag vet att man inte får ha för brottom med något då kroppen bör få tid att återhämta sig efter graviditeten också , sist försvann dock ryggsmärtorna nästan på direkten, och det var "bara " själva snittet och magen som behövde läka ihop ordentligt ... 

Ja sånt kan man inte förutspå nu men ja jag längtar otroligt mycket ..

Ludde var med mig i stallet igår. Han hjälpte mig att mocka och göra allt runt ikring och sen även att longera vardo ;) V fick jogga lite lätt på linan vara för att få sträcka lite på sig efter tävlingen. Idag får han dock vila. Och imorgon kommer Olivia och rider honom, det blir toppen!! 


Tjejerna skulle fixa stallet åt mig idag då ryggen är så himla dålig :( 
Och Micke köpte nya fotöljer igår så idag har han möblerat om vardagsrummet och fått sätta upp lite grejer på väggarna :) jätte skönt med lite förnyelse och det blev betydligt mycket mysigare :) svårt dock att få en bra bild på det Igår var vi på badhuset i byske och badade med Ludde :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0