Tisdag

Det var en riktigt tung dag igår med både illamående och ryggen så förmiddagen var väldigt lugn. 

Efter Ludde sovit lunch så gick vi ut och gjorde klart i hönshuset med hyllan till reden osv. 

När jag lyckades att få mig till stallet så hade jag tänkt hoppa över motioneri gen av vardo men jag longerade honom iallafall, och shit så jäkla fin han var , han travade på med ett extremt fint steg och tramp och jobbade verkligen bakifrån. Jobbade med övergångar. Eftersom han i vanliga fall verkligen inte uppskattar den formen av motion och behöver extremt mycket drivning från mig så när han då var så extremt framåt och och verkligen jobbade av sig själv så passade jag på att jobba med övergångarna både från skritt tilltrav och trav till galopp och han var grym , jobbade riktigt bakifrån även i igångsättningarna där han ofta annars vill slarva och släppa bakbenen. Ja att man kan vara så nöjd med ett pass för linan :) helt fantastiskt !! 

Idag har morgonen varit tuff.. Försöker att ta igen mig lite snabbt i soffan nu sen ska jag åka till stallet runt 9, för att sen åka på ridhuset för att låta vardo hoppa lite bana med Tove.

Sen hem och iväg på ultraljud ... 

Jag Har tänkt på en sak. Mina inlägg blir alltid så extremt långa, att ni okar läsa ? 
Kanske jag skriver för rörigt men ändå lite väl ingående ?:) 
Ja vad vet jag, hoppas att ni orkar läsa 😂
Och att det är dåligt med nya kort nu för tiden är för att min telefon kamera fungerar inte alls något vidare ska byta till en ny i slutet på november , jag längtar massor :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0