rida rida...

Idag började jag morgonen (efter frukost blöjbyten osv )med stallet.  
Upp i sadeln igen stod på schemat.  Allt känns fortfarande bra i kroppen och jag har ingen som helst träningsvärk från gårdagen. Ludde fick vara hemma med Micke.
Isac fick följa med.  Han äter för det mesta med 3 timmars mellanrum men kan också äta betydligt mycket oftare emellanåt så jag vill ha honom någorlunda nära ;) så mamma får hänga med I medan jag rider...
Han är pigg som bara den vardo och jag väntar bara på att han ska explodera.. 
Vi for lite längre idag och med mer både trav och galopp.  Eftersom jag inte kan sitta ner eller bromsa /använda kroppen som vanligt sådär jag rida lätt i traven och stå upp i galoppen... Och ja mina ben skakade efter en längre galopp... Jag väntar mig träningsvärk imorgon. ..
Blir nog vila från ridning imorgon..
Sen åkte vi till Malin och Andre och kikade på deras nya hus. Jätte kul. Ludde och Melvin lekte och hade så kul tillsammans.  Det är så roligt att Ludde och melvin är födda på samma år och Isac är född samma år som deras kommande bebis föds på.. 

Ludde ville sen åka till mormor och klippa sig vilket han gjorde,han blev så fin vår storkille.

Sen har det varit hockey, saik förlorade tyvärr....
Vi har också sett senaste beck och nu ska vi sova.. Ludde ska äntligen få fara på förskolan imorgon igen,som han längtar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0