Tävling på hemmaplan.

Nästan iallafall. Tävling på srk helgen som var.

Kort och gott.. uruselt resultat helgen igenom på papper men jag är trots det nöjd.
I fredags red jag bra. Men han var lite tråkig och rev. Fick ingen reaktion direkt.. man vill gärna att han ska engagera sig lite extra när han varit i en bomb men nä. Var lite nere och deppad efter den starten.
Lördag hoppade han bra vi rev ett hinder kom lite nära kanske jag red helt ok. Red dock av han lite väl mycket på nästa sista hindret. Blev då tvungen att ta ihop honom ordentligt för jag vet att han får så trångt i kombinationen om vi kommer i den farten. Tyvärr så slutade jag rida så han hoppade av mer eller mindre dressyr i oxern så där fick vi ett stopp och ett Pet... tog om kombinationen helt klockrent..

Söndag red jag super bra (om man får säga så?)han hoppade så himla bra på framhoppningen, så även på banan. Rev första??har ingen film så jag kan inte riktigt svara på varför. Sen fick jag ett stopp och rev ett till... Ja vad ska jag säga han var trött och slut helt klart. Men duktig ändå trots mycket fel... Nu ska jag bara komma fram till hur jag ska lägga upp träningen för att få till det sista .. få till den sista styrka som saknas osv..
Hoppas att jag lyckas iallafall. I lördags ösregnade det.. banan var jätte blöt men han kämpade på och verkade inte alls bry sig om underlaget bästa killen .

Han har vilat måndag longerade tisdag och varit ute och galopp jobbat idag. Imorgon blir det ett pass på banan sen vila fredag och ett pass hemma lördag och hoppa på ridhuset söndag förhoppningsvis..

Nästa helg är det tävling igen, i Vännäs.
Tanken är att rida 1m fredag och lördag och sen 110 söndag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0