morsdag igår

Blev som planerat en träning även i söndags på KDRF.. Och ja vad mycket bättre det känns. Nu ska här jobbas på stenhårt. Fått mer koll på hur jag ska tänka också. Elin är helt övertygad om att hoppningen kommer att bli så mycket bättre när jag får med mig den här ridningen i hoppningen... Jag gillar Elin. Hon ser allt (känns det som) och hon kan få mig att göra det jag ska (tror jag) 😂 ja jag är som sagt super nöjd..
Micke har jobbar 12 timmar idag så Vardo fick en välförtjänt vila, han motionerade sig rätt så bra själv i beteshage som han får gå halvdagar i nu. Imorgon är tanken att han ska få komma ut och galopperar och sen blir det banan på onsdag.. 
Resten får jag planera eftersom.


Jag är glad att jag iallafall har hittat tillbaka till lite härlig ridkänsla och hoppet finns igen. Bara jag är konsekvent när jag rider själv..

Annars var det morsdag igår. Den firade jag med hagbygge av sommarhagen. Med mamma och mina 2 små prinsar❤ Isac sov för det mesta och Ludde var tapper trots att det inte var så kul och det var väldigt varmt.
När vi väl kommit hem från bygge o äch träning så hade Micke kommit hem. Så då blev det några timmar till ute i solen ett paket från min fina familj och goda hemmagjorda hamburgare.. 

Tänk att just jag har äran att få vara Er mamma. Älskade barn vad ni lyser upp mina dagar ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0