ryggen

Igår var jag till kiropraktorn igen. Kände ju av något i ryggen igen nästan mellan skulderbladen. Kände det främst i ridningen. 
Så ja han hittade en låsning där jag kände av det och början på en inflammation igen.. även nacken behövde korrigeras igen.  Så jag är glad att jag gick dit igår och inte vänta tiden till det gick för långt gtalare som vanligt. . 

Red och var på gymmet innan jag for till kiropraktorn igår. Förstod att jag förmodligen inte skulle göra något sådant efter så... Ska även ta det lungt idag så det gör vi.. Emilia ska rida Vardo så det är skönt att han får gå även idag trots att jag ska ta det lungt. 
Tror att jag longerar honom imorgon om det inte regnar en massa så får min rygg vila en extra dag. 
Jag hoppas att mamma har möjlighet att följa med mig på ridhuset i helgen. Vill komma iväg och få rida på större yta och kanske ta några skutt om han känns bra.... Hoppas även att jag ska kunna klämma in en träning för Elin i veckan. Det behöver jag verkligen .....

Ludde verkar väldigt trött och slut idag så vi försöker nog ta en lugn förmiddag innan vi åker till stallet i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0